Grillowane Skórki ziemniaczane z grilla
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać grillowane skórki ziemniaków BBQ spróbować. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.68 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 711 kalorii, 37g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, sos barbecue, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Skórki ziemniaczane z grilla, Skórki Ziemniaczane Z Grilla, oraz Skórki Ziemniaczane Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Piecz ziemniaki na środkowym stojaku, aż do przetargu widelcowego, około 1 godziny.
Wyjąć z piekarnika i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Piec 4 paski boczku na małej patelni w piekarniku przez 15 minut. Pokruszyć boczek, gdy ostygnie.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Ziemniaki pokroić na pół, wzdłuż, i łyżka się miąższ, pozostawiając pół cala skorupy.
Masło rozpuścić w rondlu i dodać mielony czosnek.
Ziemniaki posmarować masłem i mieszanką czosnku. Odwróć się i posmaruj pośladki.
Umieścić ziemniaki na grillu i gotować, aż chrupiące, o 4 do 4 1/2 protokół z każdej strony i zdjąć z grilla.
Ser, sos barbecue i wieprzowinę podzielić między ziemniaki. Wierzchnie skórki ziemniaków z kwaśną śmietaną, pokruszonym boczkiem i szczypiorkiem do dekoracji.