Grillowane Serce
Grillowane serce może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 163 kalorie, 0g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka soli, segmenty wapna, ocet winny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Z Grillowanym Sercem, Grillowane Serce Wołowe, oraz Heart Healthy Cookbook Grillowany Halibut.
Instrukcje
Aby przygotować serce, Usuń chrząstkę i ścięgna w jamie, krojąc je.
Pokroić serce w 1-calowe kostki.
Umieść kostki serca w średniej wielkości misce do mieszania.
Dodać wszystkie składniki do marynaty i dobrze wymieszać. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce na noc lub do jednego dnia.
Szaszłyk mięso, około 4 do 5 kostek na szaszłyk. Grilluj na dużym ogniu, aż lekko zwęglone na powierzchni i rzadkie do średnio rzadkich w środku, około 3 minut. Przekręć szaszłyki w połowie drogi.
Podawać natychmiast, z limonką do wyciśnięcia na serce.