Grillowane sardynki z sałatką z zimnej fasoli

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych sardynek z zimną sałatką z fasoli. Ten przepis służy 4. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 22g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz pomidory winogronowe, fasolę cannellini, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest super. Spróbuj Ugotuj książkę: grillowane sardynki z posiekaną sałatką i zupą Skordalia, Sałatka Z Fasoli Na Zimno, oraz Zimna Prowansalska Sałatka Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill węglowy lub gazowy na wysokie ciepło (450 do 550; możesz trzymać rękę 5 w. powyżej ruszt do gotowania tylko 2 do 4 sekund). W średniej misce ubij razem czosnek, sok z cytryny, 1/2 szklanki oleju, sól i pieprz.
Wlać 1/4 szklanki sos na sardynki w innej średniej misce i odstawić 10 protokół.
W międzyczasie dodaj fasolę, pomidory i pietruszkę do pozostałego dressingu i wrzuć do herbu.
Używając wad z olejowanych ręczników papierowych i szczypiec, ruszt do gotowania oleju. Zaczynając od strony skóry w dół, gotować sardynki, obracając raz, aż do ugotowania i pojawią się ciemne ślady grilla, około 5 minut.
Sałatkę fasolową podzielić na 4 talerze. Na wierzchu po 2 kawałki sardynki.