Grillowane Roladki z kurczaka w pikantnym sosie
Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 48 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego pieprzu, szalotki, pieczony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowane skrzydełka z kurczaka z pikantnym sosem Chipotle i sosem do maczania z sera pleśniowego-jogurt, Grillowany Kurczak Z Pikantnym Sosem Wiśniowym, oraz Grillowany kurczak Satay z pikantnym sosem orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Umieść kurczaka, gładkie strony w dół, na desce do krojenia. Top każdy równomiernie z 1 plaster szynki, plastry czerwonej papryki i szalotki.
Pokrój każdą rolkę na 4 plasterki. Szaszłyk każdy kawałek na drewnianym szaszłyku, pozostawiając trochę miejsca pomiędzy nawet grillowania.
Wymieszać majonez i zmielony czerwony pieprz w małej misce; rezerwy 2 łyżki. do zanurzania.
Zmiksować kurczaka z pozostałą mieszaniną majonezu.
Kurczak z grilla 12 do 15 min. lub do czasu ugotowania kurczaka (170F), obracając co 4 min.
Podawać z reserved 2 łyżki. sos do maczania.