Grillowane Roladki z cukinii z ziołami i serem
Grillowane bułeczki z cukinią z ziołami i serem to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1551 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jeśli masz sok z cytryny, cukinię, kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 99%. Spróbuj Grillowane Roladki z cukinii z ziołami i serem, Grillowane Roladki ziemniaczane z cukinii z kozim serem, oraz Placki z cukinii z ziołami i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyrzucić zewnętrzne plasterki cukinii i posmarować resztę plasterków olejem po obu stronach. Doprawić solą i pieprzem.
Umieść na rozgrzanym grillu lub patelni grillowej przez około 4 minuty z każdej strony lub do miękkości.
W małej misce połączyć kozi ser, liście pietruszki i sok z cytryny, tłuczenie widelcem.
Umieść 1/2 łyżeczki mieszanki sera około 1/2 cala od końca plasterka cukinii. Na wierzchu kilka liści szpinaku i 1 mały, lub połowa dużego liścia bazylii.
Zwiń i umieść stronę szwu w dół na talerzu. Powtórz z resztą plastrów cukinii.