Grillowane Roladki z cukinii z ziołami i serem
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Grillowana cukinia Roll-up z ziołami i serem może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Grillowane Roladki z cukinii z ziołami i serem, Grillowana Rolada z cukinii z kozim serem, pieczoną papryką i kaparami, oraz Zamrażarka Lasagna Roll Ups.
Instrukcje
Rozgrzej grill lub patelnię grillową do średniej.
Wyrzucić zewnętrzne plastry cukinii; resztę posmarować olejem po obu stronach.
Plastry cukinii posypać solą i pieprzem. Grilluj do miękkości, około 4 minut na stronę. Cukinię można przygotować dzień wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
W małej misce połącz kozi ser, pietruszkę i sok z cytryny, tłucząc razem widelcem.
Umieść 1/2 łyżeczki mieszanki sera około 1/2 cala od końca plasterka cukinii. Na wierzchu kilka liści szpinaku i mały (lub połowa dużego) liść bazylii.
Zwiń i umieść stronę szwu w dół na talerzu. Powtórz z pozostałymi plastrami cukinii. Można je wykonać z jednodniowym wyprzedzeniem; przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.