Grillowane Roladki Wołowe
Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, jicama, prażone orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Grillowane Roladki Wołowe Z Sosem Sojowym Scallion, Pieczeń wołowa i dwa-ser Grillowany na cebulowych Roladkach, oraz Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. W średniej misce wymieszaj 1 łyżkę oleju z sosem rybnym, trawą cytrynową, proszkiem pięciu przypraw, miodem, mielonym czosnkiem i 1/2 łyżeczki soli.
Dodaj stek flanki i wrzucić do herbu.
Nożyczkami odetnij łodygi z liści winogron i rozłóż kilka liści na powierzchni roboczej.
Umieść 2 plastry czosnku na środku każdego liścia. Dodać 2 plastry steku, 2 kawałki jicama i 2 liście bazylii.
Zwiń liście w ciasne cylindry, chowając się po bokach podczas toczenia. Powtórz z pozostałymi liśćmi winogron, czosnkiem, stekiem, jicamą i bazylią. Nawlecz rolki na 4 pary szaszłyków, tak aby każda para miała 3 rolki. Lekko posmaruj szaszłyki olejem.
W małej patelni, podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oleju, aż tylko zacznie palić.
Zdjąć z ognia i dodać szalotki i 1/2 łyżeczki soli. Natychmiast wlać gorący olej scallion do ramekina.
Grilluj rolki na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż lekko zwęglone Na zewnątrz i twarde, około 8 minut.
Przenieś rolki na talerz i skropić olej scallion na górze.
Posypać orzeszkami ziemnymi i podawać.