Grillowane Przyprawy-Potarte Krewetki
Grillowane Spice-potarł krewetki może być dobry przepis, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 687 kalorii, 29g białka, oraz 50 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, krewetki jumbo, musztarda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Przyprawy Potarte Krewetki, Grillowane Przyprawy-Potarte Krewetki, oraz Przyprawa przetarta grillowana pierś kaczki z grillowaną brzoskwinią i sałatką z koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij dużą miskę do połowy lodowatą wodą i odstaw na bok.
Doprowadzić do wrzenia średni garnek osolonej zimnej wody.
Dodaj żółtą i zieloną fasolkę i gotować 3 do 4 protokół, lub aż po prostu chrupiące-przetargu.
Odcedzić i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Odstawić na kilka minut do lodowatej wody,a następnie dobrze spuścić.
W międzyczasie umieść ziemniaki w średnim rondlu, przykryj soloną zimną wodą i zagotuj. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są prawie gotowane przez (nóż lub szaszłyk włożony do środka powinny spełniać tylko mały opór), 8 do 10 minut.
Dobrze spuścić i lekko ostudzić.
Rozgrzej swój grill do wysokiej.
Po ostygnięciu ziemniaki pokroić wzdłuż, posmarować 2 łyżkami oliwy, doprawić solą i pieprzem.
Miejsce na grillu, odciąć stronę w dół, i gotować, aż złoty kolor, 2 do 3 protokół. Odwróć i grill, aż tylko gotowane przez, 1 do 2 minut dłużej. Nie wyłączaj grilla.
W dużej misce połącz ugotowaną fasolę, grillowane ziemniaki, pomidory, cebulę, Bazyl i pietruszkę. Ad vinaigrette i delikatnie wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej podczas przygotowywania krewetek.
Aby pocierać przyprawę, połącz koper włoski, musztardę i kolendrę z solą i pieprzem w misce.
Umieść krewetki w dużej misce i wrzucić przyprawy rub aż równomiernie powlekane.
Dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek i wrzucić do herbu.
Umieść krewetki na rusztach z grilla w równej warstwie i grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone, 1 1/2 do 2 protokół. Obróć krewetki i kontynuować grillowanie aż tylko gotowane przez, 45 sekund do 1 minut dłużej.
Ułóż sałatkę na 4 dużych talerzach i top z krewetkami.
Wymieszać ocet, musztardę, miód, czosnek i pastę anchois i doprawić solą i pieprzem. Powoli ubijamy oliwę z oliwek.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.