Grillowane Przyprawy-Potarte Krewetki

Grillowane Przyprawy-Potarte Krewetki
Grillowane Spice-potarł krewetki może być dobry przepis, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 687 kalorii, 29g białka, oraz 50 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, krewetki jumbo, musztarda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Przyprawy Potarte Krewetki, Grillowane Przyprawy-Potarte Krewetki, oraz Przyprawa przetarta grillowana pierś kaczki z grillowaną brzoskwinią i sałatką z koziego sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij dużą miskę do połowy lodowatą wodą i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Doprowadzić do wrzenia średni garnek osolonej zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj żółtą i zieloną fasolkę i gotować 3 do 4 protokół, lub aż po prostu chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
4
Odcedzić i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Odstawić na kilka minut do lodowatej wody,a następnie dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6
W międzyczasie umieść ziemniaki w średnim rondlu, przykryj soloną zimną wodą i zagotuj. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są prawie gotowane przez (nóż lub szaszłyk włożony do środka powinny spełniać tylko mały opór), 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Dobrze spuścić i lekko ostudzić.
8
Rozgrzej swój grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
Po ostygnięciu ziemniaki pokroić wzdłuż, posmarować 2 łyżkami oliwy, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
10
Miejsce na grillu, odciąć stronę w dół, i gotować, aż złoty kolor, 2 do 3 protokół. Odwróć i grill, aż tylko gotowane przez, 1 do 2 minut dłużej. Nie wyłączaj grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
11
W dużej misce połącz ugotowaną fasolę, grillowane ziemniaki, pomidory, cebulę, Bazyl i pietruszkę. Ad vinaigrette i delikatnie wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej podczas przygotowywania krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Aby pocierać przyprawę, połącz koper włoski, musztardę i kolendrę z solą i pieprzem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Umieść krewetki w dużej misce i wrzucić przyprawy rub aż równomiernie powlekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
15
Umieść krewetki na rusztach z grilla w równej warstwie i grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone, 1 1/2 do 2 protokół. Obróć krewetki i kontynuować grillowanie aż tylko gotowane przez, 45 sekund do 1 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
16
Ułóż sałatkę na 4 dużych talerzach i top z krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
17
Wymieszać ocet, musztardę, miód, czosnek i pastę anchois i doprawić solą i pieprzem. Powoli ubijamy oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pasta AnchoisPasta Anchois
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszkupasta anchoispasta anchois1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki4krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz2Batoniki toffi HeathMusztarda DijonMusztarda Dijon2Batoniki toffi Heathmusztarda suchamusztarda sucha4Batoniki toffi Heathmielone nasiona kopru włoskiegomielone nasiona kopru włoskiego4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ziemniaki fingerlingziemniaki fingerling23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calagrubo posiekane świeże płaskie liście pietruszkigrubo posiekane świeże płaskie liście pietruszki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calagrubo posiekane liście świeżej bazyliigrubo posiekane liście świeżej bazylii1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeża fasola szparagowaświeża fasola szparagowa12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany2Batoniki toffi Heathkolendra mielonakolendra mielona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.(Liczba od 21 do 25) krewetki, łuskane i deveined(Liczba od 21 do 25) krewetki, łuskane i deveined2Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1( bakłażany)czerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeża fasola woskowaświeża fasola woskowa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet winnyocet winny2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.czerwone i żółte winogrona lub pomidory koktajlowe, o połowęczerwone i żółte winogrona lub pomidory koktajlowe, o połowę

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W53 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn