Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą
Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, ostry sos, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą, Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą, oraz Grillowane Przegrzebki Z Meksykańską Sałatką Kukurydzianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. W dużej misce, wrzucić czosnek i cebulę z sokiem z limonki i odstawić na 10 protokół.
Posmaruj kukurydzę olejem i grilluj na umiarkowanym ogniu, aż zwęglone i po prostu miękkie, około 10 minut.
Przenieść na powierzchnię roboczą i odciąć ziarna z kolb.
Ubić majonez i chile proszek do czosnku, cebuli i soku z limonki.
Dodać ser i kukurydzę do miski i wrzucić. Doprawić solą, pieprzem i ostrym sosem.
Posmarować przegrzebki olejem roślinnym i doprawić solą i pieprzem. Grill na dużym ogniu, aż ładnie rumiane i ledwo gotowane przez, o 3 protokół na stronę. Łyżka sałatka kukurydziana na 4 talerze i top z przegrzebków.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir.
![To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.]()
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
This wine is a fine example of the unique characteristics from the Rochioli property and the Russian River Valley. Aromas of ripe apple, tropical fruit, hazelnut and a touch of spice combine with the rich apple flavors and crisp acidity.