Grillowane przegrzebki morskie z sałatką kukurydzianą
Grillowane przegrzebki morskie z sałatką kukurydzianą to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka szalotki, pomidory winogronowe, przegrzebki morskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą, Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą, oraz Grillowane Przegrzebki Z Meksykańską Sałatką Kukurydzianą.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj kukurydzę do miękkości, około 5 minut.
Odcedzić i schłodzić. Podstaw kukurydzę w dużej misce i pokroić ziarna.
Dodać pomidory, szalotki i bazylii i doprawić solą i pieprzem.
W blenderze szalotkę przecedzić octem, gorącą wodą i musztardą. Z blenderem na, powoli dodać 6 łyżek oleju z krokosza barwierskiego, aż połączone. Doprawić winegret solą i pieprzem, a następnie wrzucić do sałatki kukurydzianej.
W dużej misce wrzucić pozostałą 1 łyżkę oleju z przegrzebkami; doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać dużą patelnię grillową.
Dodaj połowę przegrzebków na raz do patelni i grillować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż zbrązowieje, o 4 protokół na partię. Usypać sałatkę kukurydzianą na talerzach, ułożyć przegrzebki i podawać.