Grillowane przegrzebki morskie z awokado-kukurydzianym smakiem na chrupiących tortillach

Grillowane przegrzebki morskie z awokado-kukurydzianym smakiem na chrupiących tortillach to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 717 kalorii. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, sok z limonki, smażone chipsy tortilla z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z przysmakiem kukurydzy, boczku i awokado, Grillowany łosoś z kukurydzą, pomidorami i smakiem awokado, oraz Grillowany łosoś z kukurydzą, pomidorami i awokado.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w misce i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dla przegrzebków: rozgrzej grill.
Przegrzebki posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grillować przegrzebki przez 2 minuty z każdej strony. Ułóż tortille na talerzu do serwowania, top każdy z warstwą smaków i 1 przegrzebek.
Dekoruj natką pietruszki.