Grillowane przegrzebki i pomidory
Grillowane przegrzebki i pomidory to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pomidorów koktajlowych, przegrzebki morskie, sos teriyaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 43%. Spróbuj Grillowane Przegrzebki Z Fasolą Fava I Pieczonymi Pomidorami, Grillowane Przegrzebki Ze Zwęglonymi Pomidorami I Salsą Verde, oraz Przegrzebki curry z pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść przegrzebki i pomidory na przemian na 4 (12-calowych) szaszłykach; posmaruj 1 łyżką sosu teriyaki.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieść kabobs na stojaku, i grill, odkryte, 5 minut. Włącz kabobs, i szczotka z pozostałym sosem teriyaki; grill 10 dodatkowe minuty lub aż przegrzebki są nieprzezroczyste.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.