Grillowane przegrzebki i nektaryny z sałatką z kukurydzy i pomidorów

Grillowane przegrzebki i nektaryny z sałatką z kukurydzy i pomidorów
Grillowane przegrzebki i nektaryny z sałatką z kukurydzy i pomidorów to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ale nektaryny, skórki limonki, ziarna kukurydzy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane przegrzebki morskie z sałatką kukurydzianą, Grillowane Przegrzebki Z Meksykańską Sałatką Kukurydzianą, oraz Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą.

Instrukcje

1
Wymieszać sok z limonki, skórkę z limonki, andpiment D ' Espelette w małej misce. Stopniowo w oleju. Doprawić fleur de sel i Pepper. DO przodu: może być wykonany 1 dzień. Wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowejprzed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Bazylia blanszować w małym garnku wrzącej osolonej wody 30 sekund; odcedzić. Wyciśnij, aby usunąć jak najwięcej wodyjak to możliwe, a następnie grubo posiekaj. Puree z bazylii olej w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieś małą miskę. Doprawić do smaku fleur de sel.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód.Kryj się i wyluzuj. Powrót do temperatury pokojowejprzed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Przygotuj grilla (średnio-wysokogatunkowego).
2
Posmaruj przegrzebki i nektaryny olejem; posyp solą i pieprzem. Przegrzebki z grillatil lekko zwęglone i gotowane przez, O 2 minut na stronie. Nektaryny z grillatil lekko zwęglone, około 1 1/2 minuty wytrwać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
NektarynaNektaryna
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Przenieś przegrzebki i nektaryny na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
PrzegrzebkiPrzegrzebki
4
Ułóż 4 przegrzebki na każdym z 6 talerzy.Wrzucić kukurydzę i 2 łyżki dressingw średniej misce. Pomidory wrzucić z 1 łyżką sosu w innej misce; doprawić do smaku solą i pieprzem. Łyżka przegrzebków kukurydzianych. Pomidory rozrzucić na kukurydzy.Ułóż dekoracyjnie kliny nektarynowe na płytkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
NektarynaNektaryna
PrzegrzebkiPrzegrzebki
PomidorPomidor
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Skropić trochę dressing przegrzebki, a następnie łyżka trochę bazylii puree nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
BazyliaBazylia
6
Posypać bazylią i fleur de sel kukurydzą i ziemniakami i podawać.* Rodzaj soli morskiej; dostępny w niektórych supermarketach i sklepach z żywnością specjalistyczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
BazyliaBazylia
KukurydzaKukurydza
1
Piment D ' Espelette to zmielony proszek małego, suszonego, gorącego chile uprawianego w Espelette we Francji. Jest dostępny w sklepach z żywnością specjalistyczną oraz od zingermans.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Papryka ChiliPapryka Chili

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn