Grillowane przegrzebki i nektaryny z sałatką z kukurydzy i pomidorów
Grillowane przegrzebki i nektaryny z sałatką z kukurydzy i pomidorów to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ale nektaryny, skórki limonki, ziarna kukurydzy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane przegrzebki morskie z sałatką kukurydzianą, Grillowane Przegrzebki Z Meksykańską Sałatką Kukurydzianą, oraz Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą.
Instrukcje
Wymieszać sok z limonki, skórkę z limonki, andpiment D ' Espelette w małej misce. Stopniowo w oleju. Doprawić fleur de sel i Pepper. DO przodu: może być wykonany 1 dzień. Wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowejprzed użyciem.
Bazylia blanszować w małym garnku wrzącej osolonej wody 30 sekund; odcedzić. Wyciśnij, aby usunąć jak najwięcej wodyjak to możliwe, a następnie grubo posiekaj. Puree z bazylii olej w blenderze, aż będzie gładka.
Przenieś małą miskę. Doprawić do smaku fleur de sel.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód.Kryj się i wyluzuj. Powrót do temperatury pokojowejprzed użyciem.
Przygotuj grilla (średnio-wysokogatunkowego).
Posmaruj przegrzebki i nektaryny olejem; posyp solą i pieprzem. Przegrzebki z grillatil lekko zwęglone i gotowane przez, O 2 minut na stronie. Nektaryny z grillatil lekko zwęglone, około 1 1/2 minuty wytrwać.
Przenieś przegrzebki i nektaryny na talerz.
Ułóż 4 przegrzebki na każdym z 6 talerzy.Wrzucić kukurydzę i 2 łyżki dressingw średniej misce. Pomidory wrzucić z 1 łyżką sosu w innej misce; doprawić do smaku solą i pieprzem. Łyżka przegrzebków kukurydzianych. Pomidory rozrzucić na kukurydzy.Ułóż dekoracyjnie kliny nektarynowe na płytkach.
Skropić trochę dressing przegrzebki, a następnie łyżka trochę bazylii puree nad.
Posypać bazylią i fleur de sel kukurydzą i ziemniakami i podawać.* Rodzaj soli morskiej; dostępny w niektórych supermarketach i sklepach z żywnością specjalistyczną.
Piment D ' Espelette to zmielony proszek małego, suszonego, gorącego chile uprawianego w Espelette we Francji. Jest dostępny w sklepach z żywnością specjalistyczną oraz od zingermans.com.