Grillowane Prosciutto owinięte figi Nadziewane gorgonzolą Dolce
Grillowane Prosciutto owinięte figi Nadziewane gorgonzolą Dolce to bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, prosciutto, Gorgonzola dolce, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prosciutto Owinięte Gorgonzola Nadziewane Figi, Gorgonzola Dolce z figami i Port, oraz Świeże figi nadziewane i zawijane Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Każdą połowę fig skropić octem i napełnić 1 łyżką sera.
Posypać kilka płatków zmiażdżonej czerwonej papryki na wierzchu sera i owinąć każdą figę plasterkiem prosciutto. Pomaluj na zewnątrz każdą figę bardzo lekko oliwą z oliwek.
Połóż figi na grillu. Chodzi o to, że chcemy grillować figi delikatnie, aby gotować figę przez całą drogę, ale nadal uzyskać znak Na Zewnątrz. Grill figi ze wszystkich stron tak prosciutto zaczyna się chrupiące i figa czuje się miękka po ściśnięciu, 5 do 6 minut.
Skropić kilka kropli balsamicznych na każdej i podawać. Figgy delicious!