Grillowane Portobellos wypełnione dzikim ryżem-migdałowym Pilafem i winegretem z pieprzem Piquillo
Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 10g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz sól, liście rozmarynu, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pilaw z dzikiego ryżu z brukselką i winegretem z szałwii, Zielone oliwki wypełnione pieprzem Piquillo i anchois, oraz Powolna kuchenka dziki ryż pilaw z bazylią, kukurydzą i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Obie strony pieczarek posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Czapki Grill aż złoty kolor z obu stron i po prostu gotowane przez, 10 do 12 protokół. Napełnij czapki pilawem z dzikiego ryżu, skrop piquillo vinaigrette i posyp szczyty prażonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Dziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Pieprz Piquillo
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Umieścić dziki ryż w durszlaku i dobrze spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
Połączyć 3 szklanki bulionu i wody w dużym rondlu z łyżką soli i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
6
Dodać ryż i gotować, aż ziarna otwarte i są bardzo miękkie, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Groszek Goya®
7
Dobrze spuścić.
8
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na dużym ogniu.
Dodać ugotowany dziki ryż, tymianek, rozmaryn i pozostałe 1/2 szklanki bulionu i doprawić solą i pieprzem i gotować, aż ogrzewa się przez i smaki połączyć, 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowany Dziki Ryż
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
13
Wyjąć z ognia i złożyć pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
14
Połącz paprykę, cebulę, czosnek, ocet, miód, musztardę oraz sól i pieprz w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Przy włączonym silniku powoli dodawaj olej i mieszaj aż do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami