Grillowane Portobello-Kozi Ser Pitas
Grillowane Portobello-kozi ser Pitas to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka pomidorów, koziego sera, rund pita i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Spróbuj Grillowane Portobello-Kozi Ser Pitas, Grillowane warzywa i kozi ser Pitas, oraz Grillowane Pitasy warzywne z kozim serem i Pesto Mayo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Połącz czosnek i olej; równomiernie posmaruj pitami.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu równomiernie na pitach.
Umieścić pitas na patelni, i gotować 2 protokół z każdej strony lub do tosty.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu równomiernie pieczarkami i pomidorami.
Umieść grzyby na patelni; gotować 6 minut lub do miękkości, obracając raz.
Dodaj pomidory na patelnię; gotuj 1 minutę.
Ser kozi rozłożyć równomiernie na pitach. Grzyby i pomidory układamy równomiernie na pitach.
Posypać posiekaną bazylią.