Grillowane Portobello i Mozzarella

Grillowane Portobello i Mozzarella mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 108 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka czapek z grzybów portobello, oregano, sos marinara i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane grzyby Portobello z pomidorami i świeżą mozzarellą, Pizza Portobello ze świeżą mozzarellą, oraz Portobello faszerowane kiełbasą, szpinakiem i wędzoną mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść grzyby w dużej, zamykanej plastikowej torbie z sosem sałatkowym. Zapiekać i marynować przez co najmniej 15 minut.
Rozgrzej grill na średnim i wysokim ogniu.
Podgrzać sos marinara w rondlu na średnim ogniu i utrzymać ciepło.
Umieścić grzyby na grillu i gotować przez 7 do 10 minut z każdej strony, aż lekko tosty.
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Rozłóż dno płytki naczynia do pieczenia lub płyta odporna na piekarnik z sosem marinara wystarczy, aby pokryć dno.
Umieść grzyby w dolnej części naczynia do góry, a top z papryką i pozostałym sosem marinara.
Na każdy grzyb ułożyć 2 plastry sera, posypać oregano i bazylią.
Dusić przez 3 do 5 minut, lub aż ser topi.