Grillowane Portobello i Mozzarella

Grillowane Portobello i Mozzarella
Grillowane Portobello i Mozzarella mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 108 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka czapek z grzybów portobello, oregano, sos marinara i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane grzyby Portobello z pomidorami i świeżą mozzarellą, Pizza Portobello ze świeżą mozzarellą, oraz Portobello faszerowane kiełbasą, szpinakiem i wędzoną mozzarellą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść grzyby w dużej, zamykanej plastikowej torbie z sosem sałatkowym. Zapiekać i marynować przez co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Rozgrzej grill na średnim i wysokim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Podgrzać sos marinara w rondlu na średnim ogniu i utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Smarować ruszt grillowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Umieścić grzyby na grillu i gotować przez 7 do 10 minut z każdej strony, aż lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Rozłóż dno płytki naczynia do pieczenia lub płyta odporna na piekarnik z sosem marinara wystarczy, aby pokryć dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Umieść grzyby w dolnej części naczynia do góry, a top z papryką i pozostałym sosem marinara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
GrzybyGrzyby
PaprykaPapryka
9
Na każdy grzyb ułożyć 2 plastry sera, posypać oregano i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
SerSer
BazyliaBazylia
10
Dusić przez 3 do 5 minut, lub aż ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
11
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn