Grillowane Pomidorowe Pesto-Steki Nadziewane

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj steków nadziewanych pesto z grilla. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 368 kalorii, 51g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 6,88 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz steki z polędwicy wołowej, pieprz, suszone na słońcu pesto pomidorowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Grillowane Steki Nadziewane Pesto, Grillowane steki z kalafiora z Pesto, oraz Grillowane Steki Z Miecznika Z Pesto Oliwkowym.
Instrukcje
Jeśli pesto nie jest w lodówce, zamrozić 15 minut do firmy.
Grill gazowy lub węglowy.
Wykonaj poziome cięcie na boku każdego steka, przecinając, ale nie przez przeciwną stronę i pozostawiając około 1/2 cala nieobciętego z każdej strony, aby utworzyć kieszeń. Łyżka jędrne pesto równomiernie do kieszeni. Bezpieczne otwory za pomocą wykałaczek.
Posypać pieprzem po obu stronach wołowiny.
Połóż wołowinę na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 5 do 10 minut z każdej strony dla średniej doneness (160F) lub do pożądanej doneness.Kierunki pieczenia: Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Umieść nadziewaną wołowinę na półce w patelni brojlerów. Broil z Topy 4 do 6 cali od ciepła 9 minut; włączyć. Broil 5 do 10 minut dłużej dla średniej doneness lub do pożądanej doneness.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.