Grillowane placki wieprzowe z rozmarynem z brzoskwiniami i Mascarpone
Grillowany rozmaryn schabowy z brzoskwiniami i Mascarpone wymaga ok. 25 godzin od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 425 kalorii, 18g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, miód, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Grillowane Płatki Kukurydziane Z Brzoskwiniami, Szynką Serrano I Przyprawami, Grillowany Rozmaryn Flatbreads, oraz Grillowane brzoskwinie i śliwki z Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czosnek ubić, rozmaryn, Skórka z cytryny, 3 łyżki. olej, sól koszerna i pieprz razem w małej misce.
Rozprowadzić pastę czosnkową na całej wieprzowinie, następnie owinąć wieprzowinę w podwójną warstwę folii, położyć na talerzu i schłodzić przez noc.
Mascarpone wymieszać z miodem i schłodzić.
Ustaw dużą patelnię żeliwną na grillu i grillu do średniej wysokości (450).
Patelnia szczotki z 1 łyżeczką. olej i dodać wieprzowinę. Gotować, pod przykryciem, aż wieprzowina będzie dobrze rumiana i chrupiąca pod spodem, 7 do 8 minut. Obróć i gotuj, przykryte, na brązowo ze wszystkich stron, 10 do 15 minut więcej, lub aż termometr natychmiastowy odczyt rejestruje 15
W międzyczasie włóż brzoskwiniowe kliny do średniej miski. Zeskrobać nasiona wanilii z strąka do miski, a następnie wrzucić do strąka.
Przełożyć mięso na deskę do krojenia i pozostawić do odpoczynku, pokrytą folią, 10 minut. Pokroić cienko.
Podczas gdy wieprzowina odpoczywa, mieszamy masło w gorącej żeliwnej patelni, a następnie dodajemy wanilię i brzoskwinie w jednej warstwie szczypcami. Gotować brzoskwinie, aż karmelizowane na ciętych stronach, 10 do 15 protokół. Jeśli grill jest wystarczająco duży, wyłącz palnik i ustaw naan na wyłączonym palniku, aby się ogrzał. W przeciwnym razie odstawić brzoskwinie, przykryte; następnie szybko grzać naan na grillu.
Aby zjeść, oderwij kawałek naan, posmaruj mascarpone, a na wierzchu plaster lub 2 wieprzowiny, kilka klinów brzoskwiniowych i posyp solą morską.
Wskazówki dotyczące przygotowania i pakowania: Zamarynuj wieprzowinę i zrób miód mascarpone 1 dzień wcześniej. Spakuj oba do lodówki.
Brzoskwinie pokroić na 2 godziny do przodu, wrzucić 1 łyżeczkę. sok z cytryny, i opakowanie z wanilii i pod; dodać do chłodnicy.