Grillowane Pizzetki Pomidorowo-Bazyliowe

Grillowane Pizzetki pomidorowo-bazyliowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Ten przepis służy 16. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka mozzarelli, dekoruj: liście bazylii, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Pizzetki Pomidorowo-Bazyliowe, Pizzetki pomidorowo-oliwkowe ze skórką z komosy ryżowej, oraz Grillowane Pizzetki z wędzonym łososiem i kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury (400 do 500).
Połączyć czosnek i olej w małej misce; odstawić 15 do 30 minut.
Ciasto podzielić na 8 porcji. Naciśnij każdą porcję do grubości 1/4 cala na lekko naoliwionych blach do pieczenia.
Lekko posmaruj obie strony Skórki połową oleju czosnkowego.
Ułożyć kawałki ciasta na gorącym stojaku do grillowania, partiami, jeśli to konieczne; grillować 2 minuty lub do momentu, gdy dno skorupy zostanie oznaczone, a wierzchołki zaczną się nadmuchiwać.
Wyjąć skórki z grilla i umieścić na blasze do pieczenia, grillowane bokiem.
Pozostały olej czosnkowy posmarować skórkami. Top z pomidorami, mozzarellą i bazylią; posypać solą i pieprzem.
Miejsce pizze na grill rack z dużą szpatułką, zamknij pokrywkę, i grill 1 do 2 minut lub aż skórki są złoty brąz i topi się ser.
Dekorować, w razie potrzeby.