Grillowane Piwo-Marynowana Pieczeń Z Rumu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać grillowane piwo marynowane Rump Roast spróbuj. Ten przepis służy 8. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać bułkę wołową pieczeń, pieprz, zrębki hickory i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Perfect Rump Roast, Crock Pot Rump Roast, oraz Pieczeń Z Rumu Wolno Gotowana.
Instrukcje
W rondlu 1-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę i czosnek gotować w oleju, często mieszając, aż cebula będzie miękka; zdjąć z ognia. Wymieszać z sosem chili, solą, pieprzem i piwem.
Umieść wołowinę w płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu lub zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Wlać mieszankę piwa na wołowinę; obrócić wołowinę do marynaty. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający i przechowywać w lodówce, obracając wołowinę od czasu do czasu, co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Zrębki przykryć wodą; namoczyć 30 minut. Jeśli używasz grilla węglowego, umieść patelnię ociekową bezpośrednio pod obszarem grillowania i ułóż węgle wokół krawędzi paleniska.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do ogrzewania pośredniego.
Usuń wołowinę z marynaty; marynata rezerwowa. Włóż pręt rożna wzdłuż przez środek wołowiny; trzymaj mocno w miejscu za pomocą regulowanych widelców do trzymania. Włóż termometr do mięsa z grilla, aby wskazówka znajdowała się w pobliżu środka wołowiny, ale nie dotykała rożna.
Dodaj około 1/2 szklanki wiórów drzewnych do średnio niskich węgli lub skał lawy.
Przykryć i grillować wołowinę na rożnie nad patelnią ociekową i 4 cale od średnio-niskiego ciepła około 2 godzin dla średniej doneness (160°F), szczotkowanie od czasu do czasu marynatą i dodawanie 1/2 szklanki wiórów drzewnych do węgli lub skał co 30 minut.
Usuń pręt śliny, trzymając widelce i termometr. Wyrzucić pozostałą marynatę. Przykryć wołowinę folią i odstawić na 15 minut przed krojeniem.