Grillowane pikantno-cytrusowe udka z kurczaka z kukurydzą i zieloną cebulką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych pikantno-cytrusowych udek kurczaka z kukurydzą i zieloną cebulą. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 719 kalorii, 40g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, sos pieprzowy, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantny Grillowany kurczak i zielona cebula, Grillowane udka z kurczaka ze słodką cebulą i papryką, oraz Grillowana zielona cebula z kukurydzą i estragonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 7 składników ubić w średniej misce. Marynatę doprawić solą i pieprzem.
Umieść udka kurczaka w dużej, zamykanej plastikowej torbie.
Włożyć zieloną cebulę i kukurydzę do bardzo dużej plastikowej torebki. Podziel marynatę równo między worki; uszczelnić worki, obracając się do płaszcza. Schłodzić kurczaka, kukurydzę i zieloną cebulę 4 godziny, obracając torby od czasu do czasu.
Przygotować grill (średnie ciepło).
Z marynaty wyjąć kurczaka i warzywa; wyrzucić marynatę. Grill kurczaka, aż zwęglone i soki uruchomić jasne po przekłuciu nożem, obracając od czasu do czasu i przestawianie na grilla nawet gotowania, o 25 protokół. Grill zielonej cebuli i kukurydzy, aż zwęglone ze wszystkich stron, o 6 minut dla zielonej cebuli i 13 minut dla kukurydzy.
Przełożyć kurczaka, zieloną cebulę i kukurydzę na półmisek i podawać.