Grillowane Pikantne Cytrynowe Żeberka

Grillowane pikantne cytrynowe żeberka to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Na 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1041 kalorii, 58g białka, oraz 72 g tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka płynnego dymu, koncentratu lemoniady, octu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Pieprzowe Suche Żeberka, Grillowane Żeberka Z Sosem BBQ Birmingham, oraz Grillowane żeberka z nasionami kopru włoskiego i ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę w 4-quart holenderski piekarnik.
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć wieprzowinę.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i dusić około 1 godziny 30 minut lub do miękkości.
Tymczasem w rondlu 2-quart, keczup ciepła, sos chili, brązowy cukier, ocet, sok z cytryny i płynny dym do wrzenia; zmniejszyć ogień. Dusić odkryte 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z ognia; wymieszać z koncentratem lemoniady. Odstawić.
Usuń wieprzowinę do prostokątnego naczynia do pieczenia, 13x9x2 cali lub zamykaną plastikową torbę do przechowywania żywności.
Zalać wieprzowiną marynatą; obrócić wieprzowinę na płaszcz. Przykryć naczynie lub worek uszczelnienia i przechowywać w lodówce, obracając wieprzowinę od czasu do czasu, co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty; marynatę rezerwować. Grillować wieprzowinę, mięsiste boki do góry, odkryte i 4 cali od średniego ciepła o 30 minut, obracając i szczotkowanie często z marynatą, aż oszklone i ogrzane przez. Wyrzucić pozostałą marynatę.