Grillowane Pikantne Chipotle Barbecue Indycze Pałeczki

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowane pikantne Chipotle Barbecue indycze pałeczki może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka konfitur morelowych, podudzia z indyka, chipotle chile w sosie adobo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowane Pikantne Chipotle Barbecue Indycze Pałeczki, Grillowane Pałeczki Z Kurczaka Z Grilla, oraz Grillowane Pikantne Pałeczki Teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W rondlu 1-quart, gotować cebulę i wody na średnim ogniu 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka. Wymieszać z sosem barbecue, konfitury, chile i sól. Gotować 1 do 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania. Rezerwa 3 łyżki sosu.
Przykryć i grillować pałeczki na średnim ogniu 25 do 30 minut, często obracając i szczotkując sosem w ciągu ostatnich 5 minut, aż sok z indyka będzie czysty, gdy najgrubsza część zostanie pocięta na kość (180F).
Podajemy pałeczki z reserved 3 łyżki sosu.