Grillowane piersi z kurczaka z salsą ogórkowo-brzoskwiniową
Przepis grillowane piersi z kurczaka z salsą ogórkowo-brzoskwiniową może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.69 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 256 kalorii, 31g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pod ręką ogórek, liście mięty, brzoskwinię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany kurczak z salsą ogórkowo-brzoskwiniową, Grillowany kurczak z salsą z ogórków brzoskwiniowych, oraz Piersi kurczaka z awokado, pomidorem i salsą ogórkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W małej misce wymieszać ogórek, 2 łyżki konfitury, miętę, sól, cebulę i brzoskwinię; odstawić.
Dokładnie spryskaj stojak grillowy sprayem do gotowania.
Umieść kurczaka na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 10 do 15 minut, obracając i szczotkując 2 lub 3 razy z pozostałymi konfiturami brzoskwiniowymi, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy środek najgrubszej części zostanie przecięty (170°F). Wszelkie pozostałe przetwory należy wyrzucić.
Podawać kurczaka z salsą.