Grillowane pieczywo z karmelizowaną cebulą, kiełbasą i serem Manchego
Jeśli 1,27 zł za porcję spadnie Twój budżet, grillowane płaskorzeźby z karmelizowaną cebulą, kiełbasą i serem Manchego mogą być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 120 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, grubo manchego ser, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Z Kozim Serem, Karmelizowaną Cebulą I Bazylią, Grillowane kanapki z karmelizowaną cebulą, Manchego i majonezem Harissa, oraz Grillowany ser z karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w ciężkim dużym garnku overmedium-high heat.
Dodaj cebulę i smażyć na miękko i głęboko złoty brąz, mieszającczęsto, o 10 protokół. Wymieszać z winem, octem i cukrem. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotujauntil prawie cała ciecz jest wchłaniana, mieszającczęsto, 3 do 4 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przenieść do małej miski. Super.
Ciepła patelnia medium na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę; sauté aż gotowane Through i rumiane, zrywając z tyłu widelca, 5 do 6 protokół.
Przenieść do małej miski. Cool.DO z wyprzedzeniem: cebulę i kiełbasę można wyprodukować 1 dzień wcześniej. Przykryć osobno; schłodzić. Doprowadzić temperaturę toroom przed użyciem.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).Lekko mąki 2 bez oprawy blachy do pieczenia. Podzielpakupowane ciasto do pizzy na pół (jeśli używasz).Pracując z 1 okrągłym lub pół ciasta na raz, rozwałkuj na lekko posypanej mąką powierzchni owalu o wymiarach 12x8 cali.
Przełożyć do blach do pieczenia.Spryskaj wierzch płaskich chlebów sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Odwróć płaski chleb, spryskany bokiem w dół, na grill. Gotować, aż pojawią się znaczniki grillowaniai boki chleba są suche, 3 do 5 minut.Powrót do tych samych blach do pieczenia, grillowane sidedown. Spryskaj niegotowaną stronę nonstickspray. Przekręć płaski chleb na blasze do pieczenia, grillowane bokiem.
Posypać 3/4 szklanki sernikuczy każdy flatbread.
Posypać cebulę, a następnie pokroić na płaski chleb, dzieląc równo.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera,dzieląc równo. DO AHEAD: może być wykonany 2 godziny do przodu.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Przenieść płaski chleb, polewa strona do góry, togrill. Przykryć i gotować, aż skórki są chrupkiei ser topi się, 3 do 5 minut.
Przenieś powierzchnię towork.
Pokroić w prostokąty i podawać.
* Hiszpański ser wytwarzany z mleka owczego; sprzedawany w niektórych supermarketach i sklepach specialtyfoods.