Grillowane Pieczarki Kabobs
Grillowane pieczarki Kabobs to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz margarynę, czosnek w proszku, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowany stek z pieczarkami w sosie z sera pleśniowego, Czosnek Grzyby Kabobs, oraz Grillowane orientalne Kaboby z kurczaka z grillowaną kukurydzą na kolbie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nawlecz grzyby na 4 (8-calowe) metalowe szaszłyki; odstaw na bok.
Połącz sos sojowy, margarynę i czosnek w proszku.
Połowę mieszanki sosu sojowego posmarować grzybami.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Miejsce kabobs na stojaku; grill, pokryte, 4 do 5 minut lub aż grzyby są miękkie, toczenie i fastrygowanie od czasu do czasu z pozostałą mieszanką sosu sojowego.