Grillowane Pieczarki faszerowane krabami i Fontiną
Grillowany Krab i faszerowane grzybami Fontina to pescatarian i דל פחמימות, hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 149 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 2376 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ser fontina, grudki krabów, szalotki i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczarki faszerowane Krabem i Fontiną, Pieczarki faszerowane boczkiem i Fontiną, oraz Grillowana Fontina z karczochami i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu. Gdy pienienie ustąpi, dodać szalotki i gotować, mieszając, aż zmięknie, o 5 protokół.
Dodać białe wino i gotować przez 1 minutę więcej. Wymieszać bułkę tartą panko, zdjąć z ognia, ostudzić przez 10 minut. Wymieszaj mięso krabowe, 1/3 szklanki sera fontina, sok z cytryny i paprykę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
W dużej misce delikatnie wrzucić grzybki do oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Grzyby wyjąć na talerz i napełnić każdą mieszaniną farszu krabowego. Grzyby Top z pozostałym serem.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Ułóż grzyby na chłodnej stronie grilla. Przykryć i gotować, aż ser topi się i lekko rumiane, 15 do 20 protokół.
Wyjąć z grilla, ostudzić przez 5 minut, a następnie podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.