Grillowane Pieczarki-Burgery Z Indyka
Grillowane pieczarki-Burgery z indyka wymagają mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 33g białka, oraz 6G tłuszczu. Przepis ten służy 4. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 25% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka bułek hamburgerowych, cebuli, marchwi i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mushroom Turkey Burgers, Mushroom Turkey Burgers, oraz Karmelizowane szalotki i pieczarkowe hamburgery z indyka podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni nonstick podsmażyć cebulę na maśle przez 3 minuty.
Dodać grzyby i marchewkę; gotować i mieszać przez 3 minuty.
Dodać wino, sól i pieprz; gotować na wolnym ogniu przez 2-3 minuty lub do odparowania płynu.
Przełożyć do dużej miski; lekko ostudzić. Pokruszyć indyka na mieszankę i dobrze wymieszać. Kształt w cztery paszteciki. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Używając długo trzymanych szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem kuchennym i lekko pokryj stojak na grill. Grill paszteciki, odkryte, na średnim ogniu lub smażone 4 in. od ognia przez 8-10 minut z każdej strony lub aż termometr mięsa odczyta 165° i soki będą czyste, szczotkując od czasu do czasu 1/4 szklanki sosu barbecue.
Podawać na bułeczkach z sałatą, pomidorem i pozostałym sosem barbecue.