Grillowane Pałeczki Z Indyka
Need a danie główne bezglutenowe? Grillowane pałeczki z indyka mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 634 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.87 za porcję. Mieszanka masła, pieprzu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane Pikantne Chipotle Barbecue Indycze Pałeczki, Asian BBQ Turkey Drumsticks, oraz Kung Pao Indycze Pałeczki Perkusyjne.
Instrukcje
Umieść pałeczki z indyka w dużym płytkim naczyniu lub wytrzymałej plastikowej torbie na suwak.
Połączyć masło i 8 kolejnych składników, dobrze mieszając.
Wlać pałeczki perkusyjne; przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Odcedzić pałeczki, zastrzegając marynatę. Owiń każdą pałeczkę i 1/4 szklanki marynaty w wytrzymałej folii aluminiowej.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (300-35
około 1 godziny, obracając indyka po 30 minutach.
Usuń folię, zastrzegając marynatę. Powrót pałeczki do grillowania, i kontynuować gotowanie 20 do 30 minut, fastrygowanie często z zarezerwowanej marynaty.