Grillowane Paszteciki Z Indyka El Paso

El Paso grillowane paszteciki z indyka to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz starą mieszankę przypraw el Taco, starą el 'n chunky salsę, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Azjatyckie Paszteciki Z Indyka, Grillowane Kotlety Z Indyka Kafta, oraz Old El Paso® grillowane Tacos z kurczakiem i ananasem z kapustą i sałatką z Mango.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce, wymieszać jajko, Indyk, bułka tarta, mieszanka przypraw Taco i 1/4 szklanki salsy. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, 1/2 cala grubości.
Gdy grill jest podgrzewany, umieścić paszteciki na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym na średnich węglach; przykryć grill. Gotować 10 do 12 minut, obracając raz, aż paszteciki nie są już różowe w środku.
W międzyczasie, w średniej misce, wymieszać pozostałe 3/4 szklanki salsy i awokado. Aby służyć, miejsce 1 Puchar sałaty na każdym talerzu; top z indyka patty i 1/4 mieszanki awokado.