Grillowane Pastrami, Szwajcarskie i słodka cebulowa Marmolada na żytnim

Grillowane Pastrami, Szwajcarskie i słodka cebulowa Marmolada na żytnim
Grillowane Pastrami, Szwajcarska i słodka Marmolada cebulowa na żytnim może być tylko przyprawą, której szukasz. Na $9.8 za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1944 kalorie, 69g białka, oraz 87 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Idź do sklepu i odebrać kanapki, ale wino, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana słodka i gorąca Kiełbasa z grillowaną marmoladą cebulową i czerwoną papryką, Pastrami i karmelizowaną cebulą Grillowany ser, oraz Pomidorowo-Słodka Cebulowa Marmolada.

Instrukcje

1
Zrób marmoladę: rozpuść masło z olejem na dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę, czosnek, cukier, sól i pieprz, dobrze mieszając, aby połączyć. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmiękną i rumiane, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
3
Dodać ocet i wino. Gotować, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż większość płynu została wchłonięta i cebula są miękkie i lepkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CebulaCebula
WinoWino
4
Niech Marmolada ostygnie lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
5
Zrobić kanapki: równomiernie rozprowadzić po jednej stronie każdej kromki chleba z 1/2 łyżki. masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
ChlebChleb
6
Rozłóż niepociętą Stronę 2 plastrów z 1 1/2 łyżki. marmoladę, a następnie udekorować pastrami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
PastramiPastrami
SerSer
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
7
Rozprowadzić musztardę na nieutwardzonej stronie pozostałych 2 kromek chleba i umieścić każdą, z masłem do góry, na plastrach z serem i pastrami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PastramiPastrami
MusztardaMusztarda
SerSer
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
ChlebChleb
8
Rozgrzać dużą patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać kanapki i gotować, obracając raz, aż złoty brąz z obu stron i ser topi się, o 5 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
10
Make ahead: Marmolada utrzymuje się do 2 tygodni, przykryte i schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia38
Magazyn