Grillowane Panini z indykiem i serem

Grillowane Panini z indykiem i serem
Grillowane Panini z indykiem i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 699 kalorii, 24g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 194 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, wiejski Bochenek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Panini z indykiem i serem, Panini z indykiem i serem, oraz Indyk 2-Serowe Panini Z Warzywami Smażonymi.

Instrukcje

1
Ogrzać zamknięty grill kontaktowy lub ekspres panini 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Tymczasem na desce do krojenia ostrożnie rozwiń ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Pokrój w 8 prostokątów.
4
Umieść 2 prostokąty na grillu; Zamknij grill. Gotować 1 do 2 protokół lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Zdjąć z grilla. Powtórz z pozostałymi prostokątami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Rozprowadzić 1 łyżkę sosu barbecue na każdym z 4 prostokątów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
7
Warstw indyka, cebuli i sera na sosie. Góra z pozostałymi prostokątami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Umieść 2 kanapki na grillu; Zamknij grill. Gotować 2 do 3 minut lub aż złoty kolor i ser topi. Powtórz z pozostałymi kanapkami. W razie potrzeby podawać z majonezem lub musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn