Grillowane owoce pestkowe z glazurą balsamiczną i Manchego

Grillowane owoce pestkowe z glazurą balsamiczną i Manchego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj grillowanych owoców pestkowych z glazurą balsamiczną i Manchego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.4 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 182 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane owoce pestkowe z glazurą balsamiczną, Grillowana Sałatka z bakłażanem i serem Manchego ze świeżą bazylią i glazurą Balsamiczno-pieprzową, oraz Balsamiczny Owoc Pestkowy Sundae dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej czysty grill lub patelnię grillową do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Wymieszać razem Wino i brązowy cukier w małym rondelku. Doprowadzić do wrzenia, a następnie delikatnie gotować na wolnym ogniu 2530 minut lub aż mieszanina jest zredukowana do około 3 łyżki i tworzy grubą glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Lekko posmarować połówki owoców pestkowych oliwą z oliwek; posypać solą i pieprzem. Owoce grillowane, ścięte z boku, 1 Minuta z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Przenieś do 4 talerzy.
5
Owoce skropić polewą, a każdą porcję polać 1/4 kawałkami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn