Grillowane owoce pestkowe z glazurą balsamiczną

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych owoców pestkowych z glazurą balsamiczną. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 176 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, śliwki, ser manchego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Grillowane owoce pestkowe z glazurą balsamiczną i Manchego, Balsamiczny Owoc Pestkowy Sundae, oraz Grillowane Owoce Pestkowe Z Syropem Balsamicznym I Czarnym Pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu (350 do 400).
Połącz ocet balsamiczny i brązowy cukier w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu około 15 do 20 minut lub aż ocet jest zredukowany do glazury; odstawić.
Owoce posmarować oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem. Owoce grillowane, partiami, po 1 minucie z każdej strony.
Mżawka grillowane owoce polać połową szkliwa balsamicznego. Wierzch owoców z serem i skropić pozostałą glazurą balsamiczną.