Grillowane ostrygi z pikantnym masłem estragonowym
Ten przepis służy 6. Jeśli 67 centów za porcję spadnie Twój budżet, grillowane ostrygi z pikantnym masłem estragonowym mogą być doskonałym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś gorący sos, sól koszerną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Grillowane raki z pikantnym masłem estragonowym, Pikantne grillowane ostrygi z azjatyckim pieprzem, oraz Grillowane ostrygi z masłem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. W robocie kuchennym, pulsować masło z estragonem, ostrym sosem, solą i pieprzem, aż do wymieszania.
Przełożyć masło estragonowe na arkusz folii i zwinąć w 2-calowy kłodę o grubości. Masło przechowywać w lodówce, aż lekko twarde, o 15 protokół. Masło pokroić na 36 pats.
Ostrygi umieść na gorącym grillu, płasko do góry. Przykryć grill i gotować, aż ostrygi otwarte, o 5 protokół. Używając szczypiec, przenieś ostrygi na talerz, starając się utrzymać alkohol w środku. Szybko usuń górne muszle i poluzuj ostrygi z dolnych muszli. Każdą ostrygę posmarować masłem estragonowym i odstawić ostrygi do grilla. Przykryć grill i gotować, aż masło jest głównie stopiony i ostrygi są gorące, o 1 minutę.