Grillowane ostrygi z pikantnym masłem estragonowym

Grillowane ostrygi z pikantnym masłem estragonowym
Ten przepis służy 6. Jeśli 67 centów za porcję spadnie Twój budżet, grillowane ostrygi z pikantnym masłem estragonowym mogą być doskonałym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś gorący sos, sól koszerną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Grillowane raki z pikantnym masłem estragonowym, Pikantne grillowane ostrygi z azjatyckim pieprzem, oraz Grillowane ostrygi z masłem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. W robocie kuchennym, pulsować masło z estragonem, ostrym sosem, solą i pieprzem, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Przełożyć masło estragonowe na arkusz folii i zwinąć w 2-calowy kłodę o grubości. Masło przechowywać w lodówce, aż lekko twarde, o 15 protokół. Masło pokroić na 36 pats.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Ostrygi umieść na gorącym grillu, płasko do góry. Przykryć grill i gotować, aż ostrygi otwarte, o 5 protokół. Używając szczypiec, przenieś ostrygi na talerz, starając się utrzymać alkohol w środku. Szybko usuń górne muszle i poluzuj ostrygi z dolnych muszli. Każdą ostrygę posmarować masłem estragonowym i odstawić ostrygi do grilla. Przykryć grill i gotować, aż masło jest głównie stopiony i ostrygi są gorące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4
Serwuj od razu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn