Grillowane ostrygi z pikantnym masłem estragonowym

Grillowane ostrygi z pikantnym masłem estragonowym
Ten przepis służy 6. Jeśli 67 centów za porcję spadnie Twój budżet, grillowane ostrygi z pikantnym masłem estragonowym mogą być doskonałym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś gorący sos, sól koszerną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Grillowane raki z pikantnym masłem estragonowym, Pikantne grillowane ostrygi z azjatyckim pieprzem, oraz Grillowane ostrygi z masłem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. W robocie kuchennym, pulsować masło z estragonem, ostrym sosem, solą i pieprzem, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Przełożyć masło estragonowe na arkusz folii i zwinąć w 2-calowy kłodę o grubości. Masło przechowywać w lodówce, aż lekko twarde, o 15 protokół. Masło pokroić na 36 pats.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Ostrygi umieść na gorącym grillu, płasko do góry. Przykryć grill i gotować, aż ostrygi otwarte, o 5 protokół. Używając szczypiec, przenieś ostrygi na talerz, starając się utrzymać alkohol w środku. Szybko usuń górne muszle i poluzuj ostrygi z dolnych muszli. Każdą ostrygę posmarować masłem estragonowym i odstawić ostrygi do grilla. Przykryć grill i gotować, aż masło jest głównie stopiony i ostrygi są gorące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4
Serwuj od razu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn