Grillowane ostrygi z masłem Tabasco-por
Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 28 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, Tabasco, ocet sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Grillowane ostrygi z masłem cytrynowym, Grillowane Ostrygi Z Boczkiem I Masłem Cayenne, oraz Grillowane Ostrygi Z Masłem Bloody Mary.
Instrukcje
Na patelni, roztopić 2 łyżki masła.
Dodać por i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną i lekko rumiane, 8 protokół. Wymieszać z octem, przenieść do miski i ostudzić. Wymieszać z czosnkiem, sokiem z cytryny i Tabasco. Pozostałe 4 łyżki masła zmiękczamy i dokładnie łączymy z mieszaniną porów. Doprawić solą.
Na każdą ostrygę nałożyć łyżkę masła porowego. Grillować ostrygi na dużym ogniu, aż tylko gotowane przez i masło topi się, o 1 minutę.