Grillowane ostrygi wschodniego wybrzeża z kukurydzą Jalapeño Salsita

Grillowane ostrygi wschodniego wybrzeża z kukurydzą Jalapeño Salsita
Grillowane ostrygi wschodniego wybrzeża z kukurydzą Jalapeño Salsitan jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę jalapeño, pomidory śliwkowe, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowane Ostrygi Wschodniego Wybrzeża Z Kukurydzą Jalapeño Salsita, Zupa Pomidorowa East Coast, oraz Przystawki Krabowe Na Wschodnim Wybrzeżu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal ognisko w grillu węglowym lub gazowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieść kukurydzę-bez niczego - na ruszcie do grilla. Grilluj kłosy kukurydzy, obracając kukurydzę w razie potrzeby, aby nie była zbyt zwęglona z jednej strony, przez około 7 minut. (Nie rozgotować kukurydzę, albo stanie się mushy!)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
4
Usunąć ziarna z kolb i odstawić.
5
W międzyczasie, posypać trochę oleju rzepakowego na plastry pomidora i cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Na wierzch posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
7
Na grillu ułożyć plastry cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Dodać pomidory pokrojone bok w dół na gorącym ruszcie i grillować, aż oba są ładnie rumiane, 3 do 5 protokół. Obróć plastry cebuli i pomidory szczypcami i kontynuuj grillowanie, aż spody pomidorów (zaokrąglone części)będą ładnie rumiane, a cebula stanie się bardziej miękka i pachnąca, o 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
9
Cebulę i pomidory pokroić w kostkę i umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
10
Dodaj ziarna kukurydzy i jalapeno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
11
Wlać oliwę z oliwek i ocet i wymieszać, aby połączyć. Doprawić solą. Można to zrobić do jednego dnia przed czasem; wystarczy doprowadzić salsita do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
12
Umieść ostrygi bezpośrednio na ruszcie grilla, zamknij pokrywę i gotuj, aż wszystkie ostrygi się otworzą, 4 do 5 minut. Ostrygi, które same się nie otworzyły, należy wyrzucić. Dalej otwórz te, które zaczęły się otwierać i góry każdy z 1 łyżeczką kukurydzy i jalapeño salsita.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
13
Podawać na gorąco.
14
Z grilla łacińskiego: duszne i proste jedzenie na gorące kolacje i imprezy Rafael Palomino z Arlenem Gargagliano. Copyright © 2010 by Rafael Palomino; photographs copyright © 2010 by Dan Goldberg. Wydany przez Chronicle Books LLC.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn