Grillowane ostrygi i małże z ostrym sosem chili do zanurzania w occie
Przepis grillowane ostrygi i małże z ostrym sosem chili ocet zanurzania może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Ta przystawka ma 49 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 48 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, ostrygi, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ostrygi Grillowane Na Ostro, Grillowane ostrygi z salsą imbirowo-chili, oraz Ostre Tajskie Ostrygi Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill lub grill.
Szoruj i oczyszczaj ostrygi, małże i osuszaj.
W małej misce umieścić posiekaną paprykę, ocet, cukier,sól, cebulę i miętę i wymieszać.
Umieść skorupiaki na grillu i gotuj do otwarcia muszli. wyjąć i umieścić na talerzu pokrytym solą kamienną.
SOS zanurzać w środku i podawać z widelcami do koktajli.