Grillowane ostrygi i małże z ostrym sosem chili do zanurzania w occie

Grillowane ostrygi i małże z ostrym sosem chili do zanurzania w occie
Przepis grillowane ostrygi i małże z ostrym sosem chili ocet zanurzania może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Ta przystawka ma 49 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 48 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, ostrygi, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ostrygi Grillowane Na Ostro, Grillowane ostrygi z salsą imbirowo-chili, oraz Ostre Tajskie Ostrygi Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill lub grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Szoruj i oczyszczaj ostrygi, małże i osuszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
3
W małej misce umieścić posiekaną paprykę, ocet, cukier,sól, cebulę i miętę i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Umieść skorupiaki na grillu i gotuj do otwarcia muszli. wyjąć i umieścić na talerzu pokrytym solą kamienną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KamiennaSól Kamienna
SkorupiakiSkorupiaki
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
SOS zanurzać w środku i podawać z widelcami do koktajli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn