Grillowane Nibblersy kukurydziane® z masłem limonkowym

Grillowane Nibblersy kukurydziane® z masłem limonkowym
Grillowane Nibblersy kukurydziane® z masłem limonkowym to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 105 kalorii, 0g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kukurydzę na kolbie, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 6 osób uważa ten przepis za przepyszne i satysfakcjonujące. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Grillowane Nibblersy kukurydziane® z masłem limonkowym, Grillowana kukurydza z masłem limonkowym, oraz Grillowana kukurydza z masłem Cilantro Lime dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wytnij 12 (10x10 cali) arkuszy folii o dużej wytrzymałości. W rondlu 1-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Dodać cebulę; gotować, często mieszając, aż cebula będzie miękka. Wymieszać w 1/3 Puchar kolendry i papryki; gotować 3 protokół, stale mieszając. Wymieszaj sok z limonki i sól czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Umieść zamrożone ucho kukurydzy na środku każdego arkusza folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Mieszankę masła rozpuścić równomiernie na kukurydzy. Fold folii na kukurydzy tak krawędzie spotkać. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Umieść kukurydzę na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 25 do 35 minut, obracając od czasu do czasu, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Wytnij Duże X w poprzek każdego opakowania; zwiń folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Posypać 1 łyżką kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn