Grillowane Nerkowce-Pakiet Szparagów
Grillowane nerkowca-szparagi pakiet może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łosoś musztardowy w paczce ze szparagami, Nowa Paczka Ziemniaków Z Grilla, oraz Ziemniaki z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Wytnij arkusz folii o wymiarach 18x18 cali. Zrywaj twarde końce szparagów tak daleko, jak łatwo pękają łodygi.
Szparagi umieścić na środku folii. Wierzch z masłem, solą i pieprzem.
Wyciągnij 2 strony folii na szparagi, aby krawędzie się spotkały. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie, umożliwiając cyrkulację ciepła i ekspansję. Złóż inne boki, aby uszczelnić.
Umieścić opakowanie na grillu na małym ogniu. Przykryć grillem; gotować 10-15 minut, obracając opakowanie 1/2 obrotu po 4 minutach, aż szparagi będą miękkie.
Aby służyć, przeciąć Duże X na górze opakowania; ostrożnie złożyć folię, aby umożliwić ucieczkę pary.