Grillowane nektaryny z sosem waniliowo-miodowym i lodami
Grillowane nektaryny z sosem waniliowo-miodowym i lodami to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Mieszanka masła, miód, lody vanillan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane nektaryny z miodowo-pomarańczową ricottą bita śmietana i prażone migdały, Nektaryny, miód i wanilia pieczone w paczkach-Francja, oraz Nektaryny z aksamitnym kremem waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki; dobrze wymieszać.
Pędzel Wyciąć Boki nektaryny z połowy mieszanki miodu.
Nektaryny z grilla, ścięte boki w dół, na średnim ogniu (325 do 35
przez 4 minuty lub do złotego koloru i ogrzane przez.
Podawać ciepłe nektaryny z lodami waniliowymi.
Skropić pozostałą mieszaniną miodu.