Grillowane Nadziewane Tuńczyki
Grillowany nadziewany tuńczyk topi się jest pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.14 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać tuńczyka, ser cheddar, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowany Tuńczyk Topi Się, Tuńczyk Topi Się, oraz Tuńczyk Topi Się dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy do pośredniego grillowania zgodnie z instrukcją obsługi.
Wytnij dwa 12-calowe kwadratowe kawałki folii o dużej wytrzymałości. W małej misce wymieszać tuńczyka, cebulę, paprykę i ogórki kiszone. Wymieszać z musztardą i serem.
Łyżka mieszanki tuńczyka na 2 kromki chleba; top z pozostałych kromek chleba.
Umieść każdą kanapkę na środku kawałka folii. Fold folii na kanapkę tak krawędzie spotkać. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie. Pozostawić przestrzeń po bokach na cyrkulację i ekspansję.
Paczki umieścić nad nieogrzewanym miejscem na grillu. Przykryć i grill 12 do 15 minut lub aż kanapki są podgrzewane przez.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować GEN5 Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019