Grillowane nadziewane grzyby Portobello

Grillowane nadziewane grzyby Portobello
Grillowane nadziewane grzyby Portobello mogą być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 21 g białka , 40 g tłuszczu i łącznie 530 kalorii . Za 3,69 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Jest idealny na Czwarty Lipiec . Mieszanka częściowo odtłuszczonego sera mozzarella, soli i pieprzu, parmezanu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. 99 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 69% . Podobne przepisy obejmują bezalergiczne nadziewane grzyby Portobello , wegańskie nadziewane grzyby Portobello z komosą ryżową i grillowaną sałatkę Portobello z ogolonym Parmigiano-Reggiano .

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Gotowego Sosu Pesto (markowego)1 Szklanka Gotowego Sosu Pesto (markowego)
3
Wytrzyj grzyby wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby je dobrze oczyścić i osuszyć. Nie płucz pod wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowy Sos Pesto (marka)Gotowy Sos Pesto (marka)
4 Duże Grzyby Portobello, Usunięto łodygę I Skrzela4 Duże Grzyby Portobello, Usunięto łodygę I Skrzela
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Grzyby Portobello, Usunięto łodygę I SkrzelaGrzyby Portobello, Usunięto łodygę I Skrzela
4
Posmaruj wierzchołki grzybów olejem rzepakowym i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Suszonych Pomidorów W Julienne Z Oliwą1/2 Szklanki Suszonych Pomidorów W Julienne Z Oliwą
Suszone Pomidory W Julienne Z OliwąSuszone Pomidory W Julienne Z Oliwą
5
W misce wymieszaj sos pesto, parmezan, suszone pomidory i bułkę tartą. Dopraw solą i pieprzem do smaku i dokładnie wymieszaj. Podzielić mieszaninę równomiernie na 4 kapelusze grzybów i posypać każdą odrobiną sera mozzarella. Połóż na grillu i gotuj, aż ser się roztopi, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Przełożyć do naczynia do serwowania i natychmiast podawać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn