Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanych meksykańskich ryb. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 4,06 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, pieprz, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rybackie paczki z grilla, Paczki Z Grillowaną Wołowiną Fajita, oraz Grillowany miód BBQ wieprzowina paczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Jeśli filety rybne są duże, pokrój na 6 porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Umieść ryby w wytrzymałej torbie z folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
3
Oliwki, kapary, pomidory, cebulę i czosnek wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary
Czosnek
Oliwki
Cebula
Pomidor
Ryby
4
Skropić sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
5
Posypać solą i pieprzem. Podwójnie składany otwarty koniec torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
6
Pokrywa i grill torba 5 do 6 cali od średniego ciepła około 15 minut lub aż ryby płatki łatwo z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
7
Umieść torbę na talerzu.
8
Pokroić duże X w poprzek górnej części opakowania; złożyć folię.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.