Grillowane Meksykańskie Paczki Rybne

Grillowane Meksykańskie Paczki Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanych meksykańskich ryb. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 4,06 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, pieprz, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rybackie paczki z grilla, Paczki Z Grillowaną Wołowiną Fajita, oraz Grillowany miód BBQ wieprzowina paczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Jeśli filety rybne są duże, pokrój na 6 porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Umieść ryby w wytrzymałej torbie z folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Oliwki, kapary, pomidory, cebulę i czosnek wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaparyKapary
CzosnekCzosnek
OliwkiOliwki
CebulaCebula
PomidorPomidor
RybyRyby
4
Skropić sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
5
Posypać solą i pieprzem. Podwójnie składany otwarty koniec torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
6
Pokrywa i grill torba 5 do 6 cali od średniego ciepła około 15 minut lub aż ryby płatki łatwo z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Umieść torbę na talerzu.
8
Pokroić duże X w poprzek górnej części opakowania; złożyć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Podawać rybę z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn