Grillowane Mahi Mahi z sosem cytrynowo-kaparowym

Grillowane Mahi Mahi z sosem cytrynowo-kaparowym to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $7.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 33g białka, oraz 34g tłuszczu. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, majonez, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mahi-Mahi Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym, Pesto Crusted Mahi-Mahi z pomidorami i sosem maślanym cytrynowym, oraz Migdałowo-Tymiankowa Mahi Mahi z cytrynowym sosem Chardonnay dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rybę w płytkim naczyniu i natrzyj oliwą z oliwek, sokiem z limonki oraz solą i pieprzem. Przykryć i pozostawić w temperaturze pokojowej 2 godziny.
Grill do średniej wysokości. Grilluj ryby 4 minuty z każdej strony.
Połączyć majonez, kapary i sok z cytryny.
Podawać ryby na łóżku z mieszanej zieleni i top z mieszaniną majonezu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.