Grillowane Mahi - Mahi z czarną fasolą Salsan to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 8,15 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 47g białka, oraz 16G tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 3 godziny i 22 minuty. Jeśli masz miód, sok z limonki, ketchup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Smażone Mahi Mahi z grillowaną salsą Mango-ananasową, Zielonym ryżem i czarną fasolą, Grillowane Mahi Mahi Z Awokado-Salsa Chile, oraz Grillowane Teriyaki Mahi Mahi z salsą Mango są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść sos sojowy, sok pomarańczowy, ketchup, miód, sok z limonki, czosnek, bazylia, oregano i pieprz w małej misce i ubijaj, aż miód całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Zalać marynatę do plastikowej torebki z filetami rybnymi i marynować w lodówce przez 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
4
Wrzucić pomidory, szalotki, czarna fasola, kolendra, jalapeno, i sok z limonki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Cały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj trochę soli do smaku i odstawić do niech smaki rozwijać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Smaruj ruszty grillowe olejem rzepakowym, aby zapobiec przywieraniu. W przypadku korzystania z grilla gazowego, rozgrzej grill do wysokiej. Grillować ryby przez 5 do 6 minut na boku, obracając ostrożnie za pomocą tokarki na tyle dużej, aby utrzymać cały kawałek ryby, aż rumiane, jędrne i łuszczące się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Podawać z salsą z czarnej fasoli i limonką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Wapienny
Zęby Przyrodzenia
8
Odmiana wewnętrzna: aby gotować na patelni grillowej na płycie kuchennej, podgrzej patelnię grillową na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
9
Wyjąć rybę z marynaty i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
10
Posmaruj obie strony ryby olejem i połóż na gorącej patelni grillowej. Olejowanie ryby zamiast patelni ograniczy ilość dymu. Gotować przez 5 do 6 minut z każdej strony.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.