Grillowane Mahi Mahi z przyprawą Jerk
Grillowane Mahi Mahi z Jerk Spice wymaga o 10 minut od początku do końca. Na $5.3 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 205 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 11 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka ziela angielskiego, soli morskiej, filetów mahi mahi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane Mahi Mahi z przyprawą Jerk, Pomarańczowa Bazylia Grillowana Mahi Mahi Z Podsmażoną Zieleniną Przepis, oraz Grillowane Mahi Mahi W. miodowo-makadamia i ananasowo-imbirowe.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym i przetworzyć przez 15 sekund. (Będzie dodatkowa marynata. Marynatę można schłodzić na 1 tydzień lub zamrozić do 2 miesięcy.)
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.