Grillowane Mahi Mahi Z Pieczonym Sosem Pieprzowym I Pesto Z Kolendry

Grillowane Mahi Mahi Z Pieczonym Sosem Pieprzowym I Pesto Z Kolendry
Grillowane Mahi Mahi z pieczonym sosem pieprzowym i pesto z kolendry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 579 kalorii, 68g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 14,05 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 56 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 85%. Grillowane Mahi Mahi z czerwoną papryką i pesto z kolendry, Dziś Kolacja: Mahi Mahi Z Pesto Kolendry, oraz Kolacja: Mahi Mahi z sosem kolendrowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieść Wino i szalotkę w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i zmniejszyć ciecz o około połowę, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Zdjąć z ognia i odstawić.
4
Umieść parmezan, czosnek i orzechy włoskie w robocie kuchennym; proces aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Dodać oliwę z oliwek, kolendra, i 1/8 łyżeczka czarnego pieprzu; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
6
Usunąć pesto kolendry z robota kuchennego i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Czerwoną paprykę włożyć do robota kuchennego, wlać do wina i przetworzyć na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
RedukcjaRedukcja
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Wlać całą mieszaninę z powrotem do rondla i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do średniego i gotuj sos na wolnym ogniu przez 4 minuty. Tymczasem obie strony filetów mahi Mahi przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Mahi MahiFilety Mahi Mahi
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Gotować mahi mahi na rozgrzanym grillu, aż ryba będzie złoty i płatki łatwo widelcem, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mahi MahiMahi Mahi
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Ubij masło, 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu i 1/4 łyżeczki soli do sosu z czerwonej papryki, aż będzie gładka. Łyżka sosu z czerwonej papryki na dnie talerza służącego, ułóż rybę na sosie, a na górze z pesto kolendry służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn