Grillowane Mahi Mahi Z Pieczonym Sosem Pieprzowym I Pesto Z Kolendry

Grillowane Mahi Mahi Z Pieczonym Sosem Pieprzowym I Pesto Z Kolendry
Grillowane Mahi Mahi z pieczonym sosem pieprzowym i pesto z kolendry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 579 kalorii, 68g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 14,05 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 56 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 85%. Grillowane Mahi Mahi z czerwoną papryką i pesto z kolendry, Dziś Kolacja: Mahi Mahi Z Pesto Kolendry, oraz Kolacja: Mahi Mahi z sosem kolendrowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Umieść Wino i szalotkę w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i zmniejszyć ciecz o około połowę, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia i odstawić.
4
Umieść parmezan, czosnek i orzechy włoskie w robocie kuchennym; proces aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Dodać oliwę z oliwek, kolendra, i 1/8 łyżeczka czarnego pieprzu; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
6
Usunąć pesto kolendry z robota kuchennego i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
7
Czerwoną paprykę włożyć do robota kuchennego, wlać do wina i przetworzyć na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
RedukcjaRedukcja
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8
Wlać całą mieszaninę z powrotem do rondla i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do średniego i gotuj sos na wolnym ogniu przez 4 minuty. Tymczasem obie strony filetów mahi Mahi przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Mahi MahiFilety Mahi Mahi
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Gotować mahi mahi na rozgrzanym grillu, aż ryba będzie złoty i płatki łatwo widelcem, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mahi MahiMahi Mahi
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Ubij masło, 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu i 1/4 łyżeczki soli do sosu z czerwonej papryki, aż będzie gładka. Łyżka sosu z czerwonej papryki na dnie talerza służącego, ułóż rybę na sosie, a na górze z pesto kolendry służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszku2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)12 łyżeczki czosnku w proszku2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepakowane świeże liście kolendrypakowane świeże liście kolendry2goździki1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej0Batoniki toffi Heath2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju0Batoniki toffi Heath2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju4krewetki i żyłkisól i zmielony czarny pieprz do smakusól i zmielony czarny pieprz do smaku6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filety mahi mahifilety mahi mahi6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filety mahi mahifilety mahi mahi12 łyżeczki czosnku w proszkuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia12 łyżeczki czosnku w proszkuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calarozdrobniony parmezanrozdrobniony parmezan23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calarozdrobniony parmezanrozdrobniony parmezan3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczona czerwona papryka, osuszonapieczona czerwona papryka, osuszona3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczona czerwona papryka, osuszonapieczona czerwona papryka, osuszona0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1szalotka mielonaszalotka mielona791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane orzechy włoskieposiekane orzechy włoskie1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn