Grillowane Mahi Mahi Z Pieczonym Sosem Pieprzowym I Pesto Z Kolendry
Grillowane Mahi Mahi z pieczonym sosem pieprzowym i pesto z kolendry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 579 kalorii, 68g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 14,05 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 56 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 85%. Grillowane Mahi Mahi z czerwoną papryką i pesto z kolendry, Dziś Kolacja: Mahi Mahi Z Pesto Kolendry, oraz Kolacja: Mahi Mahi z sosem kolendrowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Umieść Wino i szalotkę w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i zmniejszyć ciecz o około połowę, około 4 minut.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Umieść parmezan, czosnek i orzechy włoskie w robocie kuchennym; proces aż drobno posiekane.
Dodać oliwę z oliwek, kolendra, i 1/8 łyżeczka czarnego pieprzu; proces do gładkiej.
Usunąć pesto kolendry z robota kuchennego i odstawić.
Czerwoną paprykę włożyć do robota kuchennego, wlać do wina i przetworzyć na gładką masę.
Wlać całą mieszaninę z powrotem do rondla i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do średniego i gotuj sos na wolnym ogniu przez 4 minuty. Tymczasem obie strony filetów mahi Mahi przyprawiamy solą i pieprzem.
Gotować mahi mahi na rozgrzanym grillu, aż ryba będzie złoty i płatki łatwo widelcem, około 4 minut na stronę.
Ubij masło, 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu i 1/4 łyżeczki soli do sosu z czerwonej papryki, aż będzie gładka. Łyżka sosu z czerwonej papryki na dnie talerza służącego, ułóż rybę na sosie, a na górze z pesto kolendry służyć.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.