Przepis grillowane Mahi Mahi z awokado-Chile Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 33g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.43 za porcję. Sprawdza się jako drogie danie główne dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, sok z limonki, Serrano chile i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Mahi-Mahi z salsą z awokado-melonem, Grillowane Mahi Mahi Z Salsą Z Awokado, oraz Grillowane Mahi Mahi z Zielonym Chile-bulion z mleka kokosowego.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w dużej, niereaktywnej misce (szkło, stal nierdzewna lub glazura ceramiczna) i delikatnie wymieszaj łyżką. Odstawić. Możesz przygotować tę salsę do kilku godzin przed podaniem i przechowywać ją w lodówce w zakrytym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W głębokim, niereaktywnym naczyniu (szklanym, ze stali nierdzewnej lub szkliwionej ceramiki) marynuj ryby z innymi składnikami przez 20-30 minut przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Grilluj na węglu lub na grillu lub gotuj pod brojlerem przez 6-8 minut na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.